<p>Niels van Casteren zag Gemert winnen van TEC</p>

Niels van Casteren zag Gemert winnen van TEC

(Foto:Peter Kuijpers)

Blauw Geel’38/Jumbo treft booming Gemert op Molenbroek

  •   keer gelezen   Voetbal

Met lood in schoenen naar Gemert ? Nou dat is ook weer zwaar overdreven , maar dat de mannen van trainer Reinald Boeren van Gemert in een supervorm verkeren is wel duidelijk. Een tweede plek achter OFC en donderdag werd Tweede divisionist TEC met 3-1 uitgeschakeld voor een plek in de KNVB beker. Oude tijden herleven op Molenbroek. Het track record van Blauw Geel’38 staat hiermee in schril contrast. Normaal een zaterdag wedstrijd, maar wegens bekerverplichting nu op zondag.

Door: Peter Kuijpers

We gaan de Veghelaren nu maar eens gerust stellen. Alle ploegen waar Gemert van won of gelijk tegen speelde staan in met uitzondering van Groene Ster (3-3) in het rechterrijtje. Wat zegt het? Niets en toegegeven slechts een constatering. Neemt niet weg dat het team van trainer Boeren in een roes verkeert. Een mooie club met een prachtige accommodatie en heerlijke supportersschare. Mooie tegenstander een van de affiches waar je als liefhebber naar uitkijkt. Gemert liet woensdag een heerlijke voetafdruk achter in de prestatiecurve. TEC is niet zomaar een team waar overigens Gery Vink, vriend van Niels van Casteren, is gestopt. Vink zijn naam was als ghostwriter nooit nergens te vinden op formulieren of op de TEC website. Wél de persoon die bij wedstrijden voor de dugout alles bepaalde bij TEC. Daar is hij definitief mee gestopt. Zijn taken bij TEC zijn overgenomen door Hans van de Haar die TEC met 3-1 zag verliezen van Gemert.


Ben van den Nieuwenhof keert zondag weer terug in basis van de Veghelaren

Prestatiecurve
Blauw Geel’38/Jumbo trainer Niels van Casteren zal er wellicht een paar slapeloze nachten van gehad hebben. Hoe kan het toch zijn dat na de heerlijke wedstrijd uit bij EVV Echt de prestatiecurve ingestort is? Blessures van belangrijke spelers, bij sommigen de vorm en soms een grabbelende doelman. Geen ingrediënten waar je driepunters mee scoort. Niels van Casteren was woensdag persoonlijk aanwezig op Molenbroek voor het bekertreffen met TEC. Hij legt het uit in het audio interview onder dit artikel. Feit is wel dat er een drietal spelers weer terugkomen. Het geeft meer snelheid voorin waar afgelopen zondag Niels Wouters, als eenzame spits, alleen verloren rond liep zonder aanvoer van de vleugels. Het mag duidelijk zijn dat Gemert gezien de fantastische prestatiecurve favoriet is. Al zijn de boys uit Gemert nuchter genoeg deze aangedragen rol schouderophalend te pareren.

Luister hier naar het interview met Niels van Casteren

ADO’20-Hercules
HSC’21-Hollandia
EVV/Echt-Dongen
O.S.S.’20-Groene ster
Westlandia-Unitas
OFC-Hoogland
JOS/Watergraafsmeer-DEM
Gemert-Blauw Geel’38/Jumbo
UNA-Quick

1. OFC 5-13
2. Gemert 5-11
3. Hercules 4-10
4. O.S.S.’20 5-9
5. UNA 5-9
6. Westlandia 5-8
7. Groene Ster 5-8
8. Unitas 4-7
9. Quick 5-7
10. JOS Watergraafsmeer 5-6
11. ADO’20 5-6
12. EVV Echt 5-6
13. Blauw Geel’38 5-6
14. Dongen 5-5
15. Hoogland 5-3
16. Hollandia 5-2
17. DEM 5-2
18. HSC’21 5-1

Meer berichten