Astrantia - WHV. (Foto: Marieke Lemmen)
Astrantia - WHV. (Foto: Marieke Lemmen)

5E: Vroege topper in Beers krijgt geen winnaar

  •   keer gelezen   Voetbal

BEERS | De nummers één en twee van de door Corona gestaakte competitie, HBV en Boerdonk, troffen elkaar zondag in Beers. De vroege topper kreeg geen winnaar: 1-1. De eerste koploper is Astrantia, dat thuis met 3-0 won van WHV.

Jop Vermeulen maakte na een uur spelen de 0-1 voor Boerdonk in het treffen met HBV, dat door vrijwel alle ‘kenners’ wordt getipt als de gedoodverfde titelkandidaat. Of het de druk was of de warmte? HBV beet zich in ieder geval stuk op Boerdonk, dat de voorsprong koesterde. Een vrije trap bracht HBV de gelijkmaker: Moos Hendrix legde aan voor een vrije trap en vond het Boerdonkse doel: 1-1.

Astrantia koploper
Astrantia is de eerste koploper in de vijfde klasse E. De formatie van trainer Patrick Pothuizen kende weinig moeite met WHV: 3-0. Thijn Fransman, Tim Lasaroms en Jos Lemmen schoten Astrantia naar de winst

Lees komende week op Kliksport een uitgebreid interview met Patrick Pothuizen

Spektakel in Sint Agatha
VCA en Odiliapeel maakten er een spektakelstuk van. De gasten begonnen sterk en kwamen op een 1-3 voorsprong. Tycho Schimmel, Dennis van Weers, Lucas Goossens en Javon Deyl vonden namens VCA het doel. Voor Odiliapeel waren Niels van de Brand, Nard Manders (2) en Wiljam Wijnen trefzeker.

DWSH’18 begon sterk aan het seizoen met een 0-2 overwinning bij FC Uden. Syb Daverveld was de gevierde man bij de gasten. Hij maakte beide treffers voor de fusieclub. VCO verloor met 1-3 van Fiducia ondanks een vroege goal van Bas Raaijmakers (kopbal). Namens de thuisploeg raakte Gijs Verbruggen twee keer de paal.
RKVV Keldonk en Elsendorp deelden de punten: 1-1.

Meer berichten