<p>Boekel Sport gaat op bezoek bij Germania.</p>

Boekel Sport gaat op bezoek bij Germania.

(Foto: John van Deursen)

3D: Lastige klus voor Excellent en Boekel Sport, kan Handel alsnog aanhaken?

  •   keer gelezen   Voetbal

Excellent beleeft een uitstekende start van het seizoen met een maximale score uit vier wedstrijden. Trainer John Janssen erkent echter al weken dat het vooral effectief is en dat het voetballend nog beter kan. Bij Boekel Sport geldt juist het tegenovergestelde. Voetballend is het vaak prima, maar de effectiviteit moet omhoog. Zodoende is het verschil tussen beide clubs vier punten. Handel hoopt zondag weer eens te winnen om alsnog aan te kunnen haken bij de subtop.

Handel begon dit seizoen met een driepunter, maar kon daarna niet winnen van Boekel Sport en Erp (beker) en hield ook slechts een puntje over aan het uitduel met SV United. De vorm is even weg dus bij de blauwhemden. Vitesse’08 is zondag te gast. De Gennepenaren hebben net als Handel vier punten, maar hadden daar wel een wedstrijd meer voor nodig. Wie verliest, moet voorlopig naar beneden kijken...

Gewaarschuwd
Dat geldt dus niet voor Excellent en Boekel Sport. Eerstgenoemde zal het niet cadeau krijgen, want Melderslo staat op een prima derde plaats en is nog ongeslagen. Afgelopen zondag hielden de Limburgers Boekel Sport al op 1-1 en de week ervoor werd EGS’20 verslagen. Janssen en consorten zijn gewaarschuwd. Boekel Sport treft op papier een laagvlieger met Germania, maar de Groesbekers speelden slechts twee wedstrijden. Dat het ene puntje tegen Melderslo werd behaald, betekent dat er geen sprake hoeft te zijn van onderschatting bij de nummer twee van de ranglijst.
EGS’20 speelt prima voetbal, maar lijkt te wisselvallig om een greep naar de macht te doen in deze klasse. SV De Braak (één punt) mag echter geen problemen opleveren voor de mannen van trainer Remco ten Hoopen.

Programma derde klasse D:
EGS ‘20        -         SV De Braak
Germania        -         Boekel Sport
VV Handel        -         Vitesse ‘08
Melderslo        -         VV Excellent
Rood Wit        -         Groesbeekse Boys
SV Ysselsteyn        -         SV United         

Stand:
1. Excellent 4-12
2. Boekel Sport 4-8
3. Melderslo 4-8
4. Groesbeekse Boys 3-7
5. EGS’20 4-6
6. Handel 3-4
7. SV Ysselsteyn 3-4
8. Rood Wit 4-4
9. Vitesse ‘08 4-4
10. SV United 4-4
11. Germania 2-1
12. SV De Braak 4-1
13. Hapse Boys 3-0

Meer berichten