<p>Ben van den Nieuwenhof liet tegen OFC leuke dingen zien</p>

Ben van den Nieuwenhof liet tegen OFC leuke dingen zien

(Foto: Peter Kuijpers)

Blauw Geel’38/Jumbo ‘vakantiewerk’ in Haaksbergen, Joran van Zutphen zondag vervanger van Crusat?

  •   keer gelezen   Voetbal

VEGHEL | Normaal gesproken was Blauw Geel’38/Jumbo komend weekend vrij van voetbal geweest. Echter een week later hebben ze in Haaksbergen bij HSC’21 een jubileum te vieren. Om die reden mogen de Veghelaren zondag al, aan het begin van de herfstvakantie, de veters strikken. Naar verluidt keept zondag Joran van Zutphen. De technische leiding van de club is minder tevreden over het optreden van de Argentijn. Emilio Crusat was donderdag niet op de training in Veghel, maar vertrekt zondag wel met de groep naar Haaksbergen. 

Door: Peter Kuijpers

HSC’21 staat met een zestiende plek drie plekken onder Blauw Geel’38. Virtueel zelfs daarboven omdat ze één wedstrijd minder hebben gespeeld. Blauw Geel’38 kijkt terug op twee nederlagen achtereen. Twee zeperds waar de verschillen klein waren en verlies niet het beeld van beiden wedstrijden gaven. Het is echter anders en leverde het nulpunten op. Geen paniek, maar een winstpartij is nodig gewenst. Gelukkig heeft Blauw Geel’38 niet de gewoonte om van de Haaksbergers te verliezen, maar het moet nog altijd plaatsvinden.

Forceren
Niels van Casteren heeft zeker geen slechte groep, maar juist die extra kwaliteit die boven het maaiveld uitsteekt is niet voorhanden. Een speler die iets kan forceren op momenten dat de wedstrijd daarom vraagt. Daar hoeft de Herpenaar zich overigens niet voor te schamen en terugkijkend op de twee voorbije duels waren er een boel leuke dingen te zien. In ieder geval een flinke dosis werklust en veel kansen die niet benut werden blijven het vertrouwen in leven houden. In het gesprek hieronder houdt hij de keeperspositie nog open, maar dat hij tevreden is over de Zuid-Amerikaan is twijfelachtig. Van Casteren: “We gaan nog met beide keepers in gesprek en zien wel wat daar uitkomt”, laat hij Kliksport weten. Zondag moeten er op het Sportpark Groot Scholtenhagen drie punten worden meegenomen. Alle andere opties zijn minder. Om 14.30 uur fluit Daan Schaper voor aanvang.


Emilio Crusat doelman van Blauw Geel’38/Jumbo krijgt concurrentie (Foto Peter Kuijpers)


Joran van Zutphen zondag in Haaksbergen onder de lat?

Gesprek met Niels van Casteren

Programma voor zondag:
Hercules - Unitas
HSC’21 - Blauw Geel’38

1. OFC 9-22
2. O.S.S.’20 9-19
3. UNA 9-18
4. Gemert 9-17
5. ADO’20 9-15
6. Hercules 7-14
7. Groene Ster 9-14
8. Unitas 8-13
9. Dongen 9-12
10. JOS Watergraafsmeer 9-10
11. Quick 9-10
12. EVV Echt 9-10
13. Blauw Geel’38 9-10
14. Westlandia 9-9
15. Hollandia 9-9
16. HSC’21 8-8
17. Hoogland 9-6
18. DEM 9-2

Meer berichten