SSS'18 ging thuis onderuit tegen Chevremont.
SSS'18 ging thuis onderuit tegen Chevremont. Foto: Bas Delhij

SSS’18 doet zichzelf tekort tegen Chèvremont

Voetbal 519 keer gelezen

OVERLOON | SSS’18 heeft zichzelf tekort gedaan in de thuiswedstrijd tegen Chèvremont. De Zuid-Limburgers wonnen in Overloon met 1-2, omdat het door blessures geteisterde SSS verzuimde de vele kansen te benutten. Alleen Dennis Martens kwam tot scoren.

Aanvankelijk leek SSS’18 af te steven op een reguliere nederlaag, maar na rust (0-2) herpakte de mannen van trainer Michel Kuijpers zich knap. Zeker na de aansluitingstreffer van Martens (normaal te bewonderen in het tweede elftal) was SSS heer en meester op het veld. Ondanks twee enorme kansen op de gelijkmaker, viel die niet en kon Chèvremont alsnog met drie punten naar huis. “Een zure nederlaag”, vatte Kuijpers het geheel samen. “We vergeten de 2-2 te maken. Toch ben ik wederom trots op de spelers die er vandaag stonden. We missen nog steeds acht spelers van de eerste selectie, dus als je dit dan laat zien, dan ben ik een trotse trainer.”

‘Eens gaan belonen’
Toch maakte Kuijpers een kanttekening. “We moeten onszelf toch eens gaan belonen. Nu even een weekje rust en de blessures laten herstellen, dus een weekend vrijaf komt wel gelegen.” Op zondag 21 november hervat SSS’18 de competitie met de altijd drukbezochte derby thuis tegen SV Venray, dat nog ongeslagen is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant