<p>Maurizio Atzeni, trainer van Maaskantse Boys.</p>

Maurizio Atzeni, trainer van Maaskantse Boys.

(Foto: Kliksport)

Maurizio Atzeni gaat Maaskantse Boys na zeven jaar verlaten

  •   keer gelezen   Voetbal

MAREN-KESSEL | Er komt een einde aan de langdurige samenwerking tussen Maaskantse Boys en Maurizio Atzeni. Na zeven jaar hebben club en trainer besloten uit elkaar te gaan. “Als Maaskantse Boys hebben wij met Maurizio een fantastische tijd mee mogen maken en samen met hem er voor gezorgd dat de club weer een bruisend geheel is binnen de gemeenschap. Zijn bijdrage daaraan is van essentieel belang geweest en daarin spreken we ook onze waardering uit richting hem”, aldus het bestuur.

“Samen met hem hebben we de conclusie getrokken dat het nu het juiste moment is om te stoppen, zowel voor de club als de trainer en zal de club verder gaan bouwen aan het gelegde fundament wat in de afgelopen jaren is opgebouwd”, laat Maaskantse Boys in een korte persverklaring weten. “We gunnen hem het allerbeste in de toekomst en wie weet kruisen onze wegen nog eens. Voor het lopende seizoen gaan spelers en staf er alles aan doen om een maximaal haalbaar resultaat te halen om daarna beide met opgeheven hoofd uit elkaar te gaan.”
Maaskantse Boys staat na zeven wedstrijden op een derde plaats in de vijfde klasse B, op slechts een punt achterstand op koploper SCZ.

Meer berichten