Herpinia - Juliana Mill. (Foto: Leon Voskamp)
Herpinia - Juliana Mill. (Foto: Leon Voskamp)

4H: Juliana Mill door sterk kwartier ruim langs Herpinia

  •   keer gelezen   Voetbal

HERPEN | Juliana Mill gaat de winterstop in als nummer zes. De mannen van trainer Tom van Dalen wonnen van Herpinia met 1-4. 

Tom van Dalen, trainer van Juliana Mill.

Juliana Mill-trainer Tom van Dalen vond dat zijn ploeg het eerste half uur heer en meester was. “Je moet gewoon zelf op voorsprong komen en dan de rust ingaan met 0-2 of 0-3. Maar kansen benut je niet en op een gegeven moment ga je mee in het vechtvoetbal van Herpinia. Er ontstond een onrustige wedstrijd en vlak voor rust konden we ook op een 1-0 achterstand komen.” Na de 0-0 ruststand was het de thuisploeg die op voorsprong kwam door Nik Arts. Juliana Mill reageerde echter snel en binnen een kwartier scoorde het vier keer. Twee keer Camiel van Geenen uit een corner, Sven Kuijpers met zijn eerste van het seizoen (de 1-0) en een goal van jeugdspeler Bas Kremers. Een ander mooi moment voor de gasten was de terugkeer van good old Berry van Krijl, die in de eerste wedstrijd van het seizoen geblesseerd raakte. Van Dalen wil hem rustig brengen en gunde de captain een half uur.


Herpinia - Juliana Mill. (Foto: Leon Voskamp) 

Subtop
De winterstop is nu een feit. Van Dalen is niet geheel tevreden met de zesde plaats. “De wedstrijden die we hebben verloren, waren terechte nederlagen. Maar de duels die we gelijkspeelden, hadden we moeten winnen. We hebben onszelf niet beloond. We zijn nog niet constant genoeg, maar dat heeft ook te maken met de nodige blessuregevallen die we hebben gehad. Maar je staat waar je hoort te staan en dat is plek zes. We trainen nu de komende twee zondagen met de volledige selectie en ik verwacht dat de jongens zelf ook gemotiveerd zijn om fit te blijven. De fitste spelers gaan spelen, dat gevoel leeft ook bij de spelers.”

Herpinia - Juliana Mill. (Foto: Leon Voskamp)

Vierde klasse H:
Cito - Achilles Reek 3-4
Herpinia - Juliana Mill 1-4

1. Cito 9-24
2. SES 8-19
3. Vorstenbossche Boys 9-18
4. Achilles Reek 9-16
5. FC de Rakt 7-15
6. Juliana Mill 9-15
7. SCMH 9-13
8. VESTA’19 7-12
9. Festilent 9-11
10. SIOL 9-8
11. Herpinia 9-7
12. NLC’03 9-6
13. Ulysses 7-4
14. Gassel 8-1

Meer berichten