<p>Trainer Gert Jan Reijnen van Constantia.</p>

Trainer Gert Jan Reijnen van Constantia.

(Foto: Voetbal-shoot.nl/Jeff Meijs)

Gert-Jan Reijnen stopt na dit seizoen bij WVV Constantia

  •   keer gelezen   Voetbal

WANROIJ | Afgelopen week heeft een evaluatie plaatsgevonden tussen trainer Gert-Jan Reijnen en Constantia. De coach uit Hernen heeft daarbij aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als trainer van Constantia. Na drie jaar komt er een eind aan de samenwerking.

Constantia respecteert dit besluit en ziet de prettige samenwerking voor de rest van dit seizoen met vertrouwen tegemoet. De ambitie voor dit seizoen blijft ongewijzigd, Constantia en Reijnen willen meedraaien in de top van de vierde klasse en het zou extra mooi zijn als dit met een kampioenschap of promotie afgesloten kan worden. “Zelf heb ik nog geen concrete plannen wat betreft ik na dit seizoen ga doen, daar ga ik de komende tijd alle tijd voor nemen om te kijken wat er op mijn pad komt”, laat Reijnen weten. “Voor beide partijen is het goed dat er een nieuw elan komt.”

Lees later deze week op Kliksport een uitgebreide reactie van Gert-Jan Reijnen.

Solliciteren
Constantia gaat op zoek naar een nieuwe ambitieuze trainer voor komend seizoen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij Constantia via secretariaat@constantiawanroij.nl

Meer berichten