Marc van de Ven, hoofdtrainer van Boekel Sport.
Marc van de Ven, hoofdtrainer van Boekel Sport. Foto: Peter Kuijpers

Marc van de Ven plakt er een vijfde seizoen aan bij Boekel Sport

Voetbal 1.371 keer gelezen

BOEKEL | Marc van de Ven blijft hoofdtrainer bij Boekel Sport. Het wordt dan de vijfde jaargang voor Van de Ven bij de derdeklasser. Onder Van de Ven ontwikkelde Boekel Sport zich tot een titelkandidaat in de derde klasse D.

“In een goed overleg tussen Van de Ven, de technische commissie en voorzitter Paul van den Berg is gebleken dat er veel wederzijds vertrouwen is tussen de spelersgroep, technische staf, technische commissie en het bestuur waardoor een ieder graag nog minimaal een seizoen met elkaar door wil gaan”, laat de club op de eigen website weten. Van de Ven kwam halverwege het seizoen 2018-2019 naar Boekel Sport. Gedurende de afgelopen drie jaar heeft hij tweemaal een periodekampioenschap gegrepen met de geelhemden, die in de huidige jaargang ongeslagen koploper zijn. “Mede hierdoor wordt er met groot vertrouwen gekeken naar de verlenging én de toekomst.”
Van de Ven is ook trainer bij de jeugd van Helmond Sport en was eerder actief bij Emplina, Venhorst en Heeswijk en bij de jeugd van PSV en FC Den Bosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant