<p>Steef Peters blijft bij Toxandria.</p>

Steef Peters blijft bij Toxandria.

(Foto: Kliksport)

Steef Peters blijft hoofdtrainer van Toxandria

  •   keer gelezen   Voetbal

RIJKEVOORT | Toxandria en hoofdtrainer Steef Peters gaan ook na de zomer met elkaar door. Ondanks de laatste plaats in de vierde klasse G spreekt de Rijkevoortse club zijn vertrouwen uit in de oefenmeester, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Toxandria. “Zowel de spelersgroep als het bestuur heeft volop vertrouwen in de visie en aanpak van Steef”, aldus het bestuur. 

Ook laat het bestuur weten dat er nog alle vertrouwen is dat ‘Tox’ degradatie naar de vijfde klasse weet te ontlopen na de winterstop. “In een klasse waarin de onderlinge verschillen erg klein zijn en bijna alle clubs aan elkaar gewaagd, zit het eerste team van Toxandria momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Bij Toxandria is iedereen ervan overtuigd dat die punten gaan komen in het vervolg van de competitie (in de hoop dat het wedstrijdprogramma binnenkort een vervolg gaat krijgen).”
Peters was hiervoor trainer bij DSV. Gerard Kuijpers blijft als leider betrokken bij Toxandria, dat John Veld ziet terugkeren als assistent-trainer en nieuwe coach van Toxandria 2.

Meer berichten