Sneeuw schuiven in de rust bij HBV-MVC.
Sneeuw schuiven in de rust bij HBV-MVC. Foto: HBV Beers

4G/5E: Wedstrijd De Zwaluw gestaakt, HBV neemt voorschot op titel

Voetbal 1.467 keer gelezen

De inhaalwedstrijd tussen Merselo en De Zwaluw in de vierde klasse G is donderdag na 50 minuten gestaakt vanwege de aanhoudende sneeuwval. Het treffen van HBV in de vijfde klasse E, thuis tegen MVC, werd wel uitgespeeld en leverde de thuisploeg een 2-0 overwinning op.

Het duel tussen Merselo en De Zwaluw werd kort na rust stopgezet door scheidsrechter Bos omdat verder spelen door de sneeuw niet meer mogelijk was. De stand was toen 0-0. Bij de thuisploeg had Pim Vermunt toen al rood gehad. Wanneer het restant wordt uitgespeeld, is nog niet bekend.

HBV op titelkoers
HBV nam donderdagavond alvast een voorschot op het kampioenschap in de vijfde klasse E door de thuiswedstrijd tegen MVC (tweede) met 2-0 te winnen. Jeroen Bardoel (penalty) en Mart Nuijen beslisten het duel in het voordeel van de Beersenaren, die nu een ruime marge met de concurrentie hebben. “Dit mogen we niet meer weggeven”, aldus Bardoel na de twaalfde opeenvolgende overwinning van HBV.