<p>Michael van Praag is &eacute;&eacute;n van de hoofdgasten tijdens het voetbalcaf&eacute; van Volharding op 20 mei.</p>

Michael van Praag is één van de hoofdgasten tijdens het voetbalcafé van Volharding op 20 mei.

(Foto: Henk Lunenburg)

Michael van Praag, Eric Meijers en Shona Shukrula te gast bij Volharding

  •   keer gelezen   Voetbal

VIERLINGBEEK | Op vrijdag 20 mei vindt in de kantine van RKVV Volharding in Vierlingsbeek ‘Studio Soetendaal’ plaats. De line-up is indrukwekkend, met Michael van Praag, Eric Meijers, Jan Pruijn en Shona Shukrula als gasten tijdens het voetbalcafé.

Het voetbalcafé is een kruising tussen de tv-programma’s Voetbal Inside en De Wereld Draait Door, maar dan in de typische Volharding-stijl. Meijers komt vertellen over zijn onlangs verschenen biografie ‘Van kroonprins tot kutkeeper’. Shukrula, die binnenkort als eerste vrouwelijke arbiter haar debuut hoopt te maken in het betaalde voetbal, is eveneens als hoofdgast toegevoegd. Michael van Praag behoeft geen introductie meer, net als Jan Pruijn, die na de zomer aan de slag gaat als hoofdtrainer van Volharding. Andere gasten zijn columnist Wim Moorman, buutredner Daniël Schmitz en het kampioenselftal van Volharding Vrouwen 1. De muziek wordt verzorgd door Willem Striekwold. Een vol en veelzijdig programma dus.

Laatste tickets
‘Studio Soetendaal’ is vrijdag 20 mei om 19.30 uur. De kaartverkoop verloopt via de website van Volharding en de entree bedraagt 7,50 euro, inclusief twee consumptiebonnen. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar (op=op). Meer informatie is te verkrijgen via Ron van Daal (ronvandaal71@gmail.com) of Ron Koenen (info@koenenmediaencommunicatie.nl)


Kaft van het boek ‘Van kroonprins tot kutkeeper’ van Eric Meijers, oud-trainer van JVC Cuijk. (Foto: Eric Meijers)

Meer berichten