<p>Teun Jacobs gaat aan de slag bij Willem II.</p>

Teun Jacobs gaat aan de slag bij Willem II.

(Foto: Willem II)

Teun Jacobs uit Sambeek nieuwe technisch directeur bij Willem II

  •   keer gelezen   Voetbal

TILBURG/SAMBEEK | Teun Jacobs is door Willem II aangesteld als de nieuwe technisch directeur. De 38-jarige Sambekenaar, die de voorbije twee seizoenen actief was bij Almere City, wacht de zware taak om in Tilburg een selectie samen te stellen waarmee Willem II kan terugkeren naar de Eredivisie. Jacobs tekent voor twee seizoenen.

“De club spreekt me aan. Het shirt, de mogelijkheden, de wil om een opleidingsclub te zijn en natuurlijk de trouwe aanhang. Dat zijn facetten waar Willem II bekend om staat en waar ik graag onderdeel van uitmaak. Daar staat het niveau voor mij los van. Natuurlijk had ik zoals iedereen hier liever gezien dat de club erin was gebleven, maar dat is helaas niet de realiteit. Daarom is terugkeren naar de Eredivisie gezien de status van de club een logische ambitie”, laat Jacobs op de officiële website van Willem II weten.

Trots
“Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s het technische beleid van Willem II uit te stippelen. Belangrijk is dat dat zowel ambitieus als realistisch is. Ik heb daar veel zin en ben erg trots technisch directeur van Willem II te zijn”, vervolgt Jacobs.
Jacobs was eerder werkzaam bij de KNVB en NEC Nijmegen (jeugdopleiding).

Meer berichten