<p>Volharding is kampioen van de tweede klasse F.</p>

Volharding is kampioen van de tweede klasse F.

(Foto: Hanny van der Linden)
foto’s

Volharding glorieus kampioen na 4-1 zege op Vianen Vooruit

  •   keer gelezen   Voetbal

VIANEN | Volharding is kampioen van de tweede klasse F. Het was officieel een thuiswedstrijd voor Volharding, maar door een eerdere omzetting werd hij nu in Vianen gespeeld. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk een 1-4 zege voor de Vierlingsbekers, zodat de champagne volop bruiste aan de Koekbaksestraat.

Het liep voor rust nog wat stroef bij de bezoekers uit Vierlingsbeek. De thuisclub, nog in nacompetitienood, zette de hakken diep in het zand. Melvin de Kleijn brak de ban en liet een 0-1 ruststand noteren. Na rust was de energie weg bij Vianen en sloeg Volharding toe. Twee maal Nino Janssen en een benutte strafschop van Vincent Buijssen plaatste Volharding in een zetel. In de slotminuten was het Stan Peters die namens Vianen Vooruit de spreekwoordelijke eer mocht redden. 1-4 werd de eindstand.


Een tête-à-tête  van de trainer en zijn aanvoerder laat niets aan duidelijkheid over en mooi vastgelegd door Hanny van der Linden

De Volharding-begeleiding zal die laatste goal nauwelijks hebben waargenomen, want zij waren al volop bezig met champagne, bloemen en kampoensshirts. Een geweldig feest brak los en bij sommigen vloeiden zelfs een vreugdetraantje. Trainer Johan Vullings leverde ondanks de paleisrevolutie een prima prestatie. De Venraynaar bleef trainer, paste op het huis en coachte zijn team naar een fantastisch kampioenschap. Waarvan akte.

Meer berichten