<p>Een strijdbaar SSS'18 ging ten onder tegen Wittenhorst.</p>

Een strijdbaar SSS'18 ging ten onder tegen Wittenhorst.

(Foto: Voetbal-shoot.nl/Jeff Meijs)

1D: SSS’18 moet ineens achterom kijken na nieuw verlies

  •   keer gelezen   Voetbal

OVERLOON | SSS’18 wacht alsnog een spannende slotfase van het seizoen. De Overloonse formatie leek tot vorige week een veilige marge te hebben met nummer laatst Wilhelmina’08, maar na de zestiende nederlaag van het seizoen -thuis tegen Wittenhorst- en de tweede zege op rij voor Wilhelmina’08, wordt het toch nog billenknijpen voor SSS’18.

Nummer twee Wittenhorst was uiteindelijk met 1-4 te sterk voor SSS’18, maar kansloos was zijn ploeg niet geweest, zag trainer Michel Kuijpers. “Wij hebben eigenlijk meer kansen gehad. Zij scoren echter twee keer uit een vrije trap en wij missen bij 0-1 een penalty. Op dat moment missen we iemand die de kansen afmaakt, maar het verlies is heel geflatteerd.” Koen Voesten was uiteindelijk als enige trefzeker voor de Overloners, die met nog twee duels een marge van vier punten hebben met slotlicht Wilhelmina’08. 

Veel blessures
Ander zorgenpuntje voor SSS’18 - met het oog op de nacompetitie tegen degradatie uit de eerste klasse - is het hoge aantal blessures: Ser van Es, Willem Verstraaten, Bas Joosten, Tymo van de Pas en Thomas Botden zijn allemaal niet inzetbaar op dit moment.

Meer berichten