Afbeelding
Foto: Peter Kuijpers

Diverse mutaties in selectie Boskant, club zoekt nog trainer/coach voor tweede elftal

Voetbal 1.603 keer gelezen

BOSKANT | Met een duidelijk verjongde selectie gaat Peter van der Heijden na de zomer beginnen aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van v.v. Boskant. Ook de rest van de staf van het eerste elftal is intact gebleven met elftalleider Thom Saris, verzorgers Dana Janssen en Raimond Loijen, assistent-scheidsrechters Max Habraken, Wilco Verhagen en Thijs van Asveldt en keeperstrainer Fred van Bussel.

De selectie zelf kent diverse mutaties. Zo gaat Joris van der Heijden spelen in een lager elftal van Rhode, terwijl Brett Veldkamp, Wesley Migchels, de gebroeders Roy en Maarten van der Linden en Steff van der Laar de lagere elftallen van de blauw-witten gaan versterken. Daar tegenover staat de komst van Tim van den Heuvel (DBS) en de groep wordt verder versterkt vanuit de eigen jeugd met Luuk van den Berk, Boaz ter Haak, Rens Hermsen, Tom Jansen, Jens van den Oever en Youri Olislagers.
Een belangrijke vacature is op dit moment nog de positie van trainer/coach van Boskant 2. Ron van Uden heeft deze functie jarenlang bekleed, maar haalt volgens seizoen zijn eigen kicksen weer uit het vet om aan te sluiten bij het 35+ team van Boskant. Tot op heden is er nog geen geschikte opvolger gevonden. “Behalve een leuke groep, een goede staf en een mooie mix van presteren en gezelligheid, staat er uiteraard ook een passende vergoeding tegenover en is de vereniging altijd bereid te investeren in jouw verdere ontwikkeling als trainer/coach”, aldus de club. Contact opnemen kan via info@vvboskant.nl of op 06-21815733. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant