Afbeelding

Nieuwe editie Schwalbe toernier Oeffelt

Voetbal 1.425 keer gelezen

OEFFELT | De nieuwste editie van het Schwalbe toernier vindt plaats op zaterdag 27 augustus op het sportpark van VV De Zwaluw uit Oeffelt. De opzet van het laagdrempelige voetbaltoernooi valt samen te vatten in drie B’s: ballen, bier en barbecue! Inschrijven is nog mogelijk.

Het programma start rond 12.00 uur met een gezamenlijke lunch. Vervolgens wordt er op uiterst vriendschappelijk en sportief niveau gevoetbald in wedstrijdjes van 15 á 20 minuten. Daarna wordt er gebierd of gewijnd of iets er tussenin.

Ook een barbecue en een springkussen voor de kinderen ontbreken natuurlijk niet bij het toernooi. Rond 18.00 is de prijsuitreiking en kan de feestavond beginnen waarbij een DJ zorgt ervoor dat er een dansje gewaagd kan worden…

De teams bestaan allemaal uit zeven spelers van lagere elftallen en er wordt gespeeld op verschillende niveaus. Zo is er een vrouwengroep, veteranenpoule en een lagere elftallen poule. Aanmelden voor het toernooi kan nog steeds. Via vvdezwaluw.nl/senioren/schwalbe-toernier kun je gemakkelijk je inschrijving regelen. Het belooft dit jaar weer een mooi festijn te worden dus wees er snel bij en schrijf je in!


Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant