Copa del Agatha: JVC Cuijk trekt zich terug

  •   keer gelezen   Voetbal
SINT AGATHA – JVC Cuijk onder 23 jaar zal deze zomer de titel van de Copa del Agatha niet verdedigen. De Cuijkse topklasser heeft de organisatie laten weten geen representatief elftal bij elkaar te kunnen krijgen om deel te nemen aan het A-juniorentoernooi in Sint Agatha.

[image=253379]

“Als bestuur van de Copa del Agatha betreuren wij dit besluit ten zeerste”, aldus toernooivoorzitter Bob Thomassen. “Temeer omdat JVC Cuijk een lokale deelnemer was en wij talenten uit onze regio graag de kans geven zich te meten met spelers die gaan doorbreken in het internationale profvoetbal. We zijn al volop aan het informeren welke potentiële deelnemers eventueel nu willen meedoen. We vinden het vervelend voor JVC, maar hopen vooral dat wij niet teveel extra kosten voor een kwalitatief goede vervanger hoeven te maken.”
Editie zes van de Copa del Agatha is zaterdag 9 en zondag 10 augustus op de velden van voetbalvereniging VCA in Sint Agatha (Cuijk). Deelnemers zijn RSC Anderlecht (België), Red Bull Brasil en Atlético Paranaense (beiden uit Brazilië), FC Kopenhagen (Denemarken) en Feyenoord Rotterdam (Nederland). Meer informatie over het toernooi op www.CopadelAgatha.nl.
Meer berichten