Trainerswissel Milsbeek heeft schokeffect

Voetbal 83 keer gelezen
MILSBEEK – De trainersmutatie bij SV Milsbeek heeft zondag goed uitgepakt. Met Willy Veenstra als vervanger voor de vorige week vertrokken Willi van Bindsbergen op de bank en met routinier Wilko Mans binnen de lijnen boekte Milsbeek de tweede competitiezege. In Milsbeek werd Stormvogels met 3-0 verslagen.

[image=166340]

Gedurende de gehele wedstrijd was Milsbeek de meest aanvallende ploeg. Milsbeek zette vanaf het begin druk op de spelers van Stormvogels die zeker de eerste 30 minuten
volstrekt niet aan voetballen toekwamen. De gastheren wisten alle duels maar de rood-zwarten waren in de eindpass en afwerking te slordig. In de 28e voorkwam de uitstekende Stormvogels-doelman Jaap Janssen met een katachtige reactie een achterstand.

[image=166339]

Na rust bleef Milsbeek de sterkste ploeg. Keeper Janssen hield de gasten echter overeind. Hij was in de 53e minuut echter kansloos op een kopbal van Freek Cornelis na een vrije trap van Wilko Mans. Het dominerende Milsbeek verdubbelde de voorsprong in de 71e minuut via invaller Buba. In de allerlaatste minuut bepaalde Martijn Lamers de eindstand op 3-0.
De overwinning brengt Milsbeek vijf punten van de degradatieplaats die akelig dichtbij kwam.