Someren is SSS de baas

Voetbal 48 keer gelezen
OVERLOON – SSS’18 heeft de topper in 2H tegen het opgerukte Someren niet kunnen winnen. De Overloners verloren met 3-1, dezelfde cijfers als tegen Blerick een week eerder.

[image=166334]

Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op en in de 9e minuut was het Frits Lucassen, die een aanval afrondde met een schitterend schot op de lat. In de 12e minuut was er een prima aanval van Someren van links. De voorzet werd door Remco Loeffen keurig onderschept, maar de terugspringende bal kwam bij Sjef Lemmens terecht, die raak schoot: 0-1. SSS’18 probeerde te herstellen van deze tegenslag en kon even de wedstrijd naar zich toe trekken.

[image=166333]

Toch waren het de Somerense spelers, die slimmer met hun ervaringen als eerste klasse ploeg omgingen. Na rust was het SSS’18 dat op jacht ging naar de gelijkmaker en de bepalende ploeg was. De gasten wisten het Loonse spel echter te ontregelen. Someren liep via Tiny van Seggelen in de counter verder weg: 0-2. SSS trachtte de schade te herstellen maar eerste scoorden de gasten nogmaals. De achterstand kreeg een iets draaglijker aanzien toen Frits Lucassen uit een strafschop tegenscoorde: 1-3.