John Thijssen vindt onderdak bij Juliana'31

  •   keer gelezen   Voetbal
OVERLOON/MALDEN - John Thijssen wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Juliana'31. De Cuijkenaar, momenteel hoofdcoach van SSS'18 uit Overloon, volgt Rob Bouman op bij de Maldense hoofdklasser.

[image=200400]

De afgelopen drie seizoenen was Thijssen werkzaam bij SSS'18, waar hij het vlaggenschip van de club tot tweemaal toe naar de nacompetitie loodste. Daarin liepen de Overloners afgelopen zomer promotie naar de eerste klasse maar net mis. Na een stroeve start is SSS'18 dit seizoen inmiddels opgeklommen naar een negende plaats in de tweede klasse H. Naar eigen zeggen past het motto 'met de weg der geleidelijkheid omhoog in het amateurvoetbal' dat Juliana'31 voorstaat bij de werkwijze van Thijssen.

Gedrevenheid
"We zijn uitermate te spreken over de gedrevenheid en vakkennis van John", aldus voorzitter John Arts en technisch commissielid Frank Duijghuisen van Juliana'31. "We hebben met de technische commissie uitvoerige gesprekken gehad. De werkwijze en aanpak van John en de wijze waarop hij het overbrengt, bieden alle voorwaarden om de samenwerking voor het komende seizoen aan te gaan! SV Juliana'31 wil zich ontwikkelen tot een stabiele hoofdklasser en zal er alles aan doen om in de hoofdklasse te blijven. Wij denken daarvoor met John Thijssen de juiste trainer in huis gehaald te hebben!"
De ambities van de club stroken met de drive en ambities van John. "Continuiteit is de basis van het succes. De gesprekken verliepen verhelderend, we werken met korte lijnen; de klik was er direct."

Thijssen was in het verleden als trainer actief bij Volharding, SV Hatert, JVC Cuijk, Woezik, Angeren en nu dus SSS'18.
Meer berichten