JVC nog één duel zonder Jan van Deinsen

  •   keer gelezen   Voetbal
CUIJK - Aanstaande zondag speelt JVC Cuijk een topper op eigen veld. Tegenstander zal namelijk het goed presterende HSC'21 uit Haaksbergen zijn. De ploeg uit Oost-Nederland staat op de 2e plaats met een voorsprong van drie punten op de Cuijkenaren.

[image=189592]

JVC liet afgelopen zondag twee dure punten liggen bij FC Hilversum (1-1). De Maaslanders speelden geen geweldige wedstrijd, het voetbal zal beter moeten om zondag tegen een topteam als HSC'21 overeind te kunnen blijven. Misschien lag het aan de 'absentie' van trainer Jan van Deinsen die na zijn akkefietje met één van de grensrechters uit het duel JVC - Heracles van de KNVB een schorsing van drie wedstrijden kreeg opgelegd. Van Deinsen zal nog één wedstrijd verplicht op de tribune moeten zitten en mag zich officieel niet bemoeien met de directe gang van zaken tussen half drie en tien voor half vijf.

Broertjes Van Raaij
JVC Cuijk zal zondag zeker zonder de broertjes Van Raaij aantreden. Danny van Raaij kreeg namelijk rood tegen FC Hilversum en is daardoor geschorst terwijl broer Robby nog steeds niet helemaal wedstrijdfit is na zijn slepende voetblessure. Rik van Griensven is na een lange afwezigheid weer sinds deze week aan het trainen. Een en ander zal inhouden dat trainer Jan van Deinsen weinig zal veranderen in zijn opstelling van de laatste weken, alleen voor Danny van Raaij zal iemand anders in de basis verschijnen. Nick Paymans lijkt de meest logische optie. In ieder geval wordt het zondag een interessant duel, we kunnen met recht spreken van een duel uit de absolute top van het nationale amateurvoetbal. Wie daar geinteresseerd in is kan zich rond half drie melden op de Groenendijkse Kampen aan de Maasboulevard in Cuijk.

Programma Topklasse

JVC Cuijk - HSC'21
WKE - Achilles'29 (8.10/18.00 uur)
Hollandia - Argon (8.10/19.00 uur)
Quick'20 - Haaglandia (9.10/14.00 uur)
De Treffers - FC Hilversum
AFC - UNA
EVV - HBS
FC Lienden - VVSB
Meer berichten