3D: Nooit Gedacht vernedert Vitesse'08

Voetbal 68 keer gelezen
GENNEP - Nooit Gedacht begon matig aan de competitie en wil omhoog in de 3e klasse D. Zondag werd in ieder geval een zeer goede stap gezet. Vitesse'08 kreeg een flink pak slaag: 2-7.

Dennis Wijgers en Glen de Kinderen voelden zich thuis in het zonnetje. Beiden scoorden voor rust twee keer en zetten daarmee de 2-4 ruststand op de borden. Drie medespelers waren in de volgende 45 minuten koelbloedig: Perry van Herpen, John Pennings en Willem Breddels. Vitesse'08 ging voor eigen publiek af en verloor met 2-7.

[image=192815][image=192816][image=192817]

Rake corner
In Oss leek Rhode op weg naar drie punten. Vijf minuten voor tijd stond het uit bij Ruwaard nog met 1-2 voor, totdat Danny Laukes het op zijn heupen kreeg. De technicus staat bekend om zijn traptechniek en liet dat deze zondag opnieuw zien. Net als tegen Berghem Sport schoot hij namelijk vanuit een corner direct raak: een schitterende treffer. De andere Osse treffer was ook van grote schoonheid. Ismail Koc zag dat de keeper iets te ver voor zijn goal stond en stiftte van ruim twintig meter raak. Rhode gaf dus een 0-2 voorsprong weg. De 0-1 was overigens bijzonder knullig, toen Gijs Endeman te hard terugspeelde op zijn eigen doelman Sjors Euser en daarmee ongelukkig scoorde. Na een uur was Euser kansloos op een hard schot.

Doelpuntloos
Herpinia stelde teleur op eigen veld. Tegen Stiphout Vooruit floot de scheidsrechter na ruim 90 minuten af bij de brilstand: 0-0. Herpinia staat daarmee elfde, iets waar de clubleiding onmogelijk tevreden over kan zijn. Berghem Sport kon ook een puntje aan het totaal bijschrijven. De Berghemnaren scoorden op bezoek bij Erp drie keer (Mitch Gielis en twee goals van Armin Alibasic), maar ook Erp maakte er drie.

Vlekkeloos
In Volkel werd op de prachtige herstdag om 12.00 uur onder grote belangstelling het kunstgrasveld officieel geopend door Volkels wethouder René Peerenboom. In de wedstrijd nam Prinses Irene het initiatief en zij waren het eerste kwartier steeds de thuisploeg te vlug af. Dat resulteerde in de 0-1 in de zestiende minuut, maar nauwelijks zestig tellen later stond het al weer gelijk via Mark van den Berg en keerde het tij. In de 26e minuut werd de zich nu meer offensief manifesterende Thijs van Bree neergelegd binnen de zestien meter en Stijn van Cuijk verzilverde de penalty vlekkeloos: 2-1. Volkel ging goed door en negen minuten voor de pauze resulteerde dat in de 3-1: een lob van Thijn van Boxtel. Van Cuijk zorgde voor het slotakkoord: 4-1.