6F: Achilles Reek verliest door blunders

  •   keer gelezen   Voetbal
WILBERTOORD - De Willy's is niet te stoppen in de 6e klasse F. VCO was het volgende slachtoffer van de koploper. 5-1 was een score om trots op te kunnen zijn.

Stein Jacops was de man of the match in Wilbertoord. Hij scoorde vier keer, Wouter Klaassen voegde er eentje aan het totaal toe. FC Uden is ook nog zonder puntenverlies, maar speelde een wedstrijd minder. In Macharen hadden de Udenaren weinig moeite met de thuisploeg: 2-5. Namens de thuisploeg scoorde Chris van Breda twee keer vanaf de strafschopstip. Irene staat knap derde. Verrassend werd kampioenskandidaat OVC'63 met 4-2 verslagen. Een tegenvaller voor trainer Marc Verhaar, die zeker op drie punten had gehoopt.

Foutenfestival
Achilles Reek stelt teleur dit seizoen. In de derby tegen SCV'58 werd met 4-2 verloren. Twee fouten zorgden voor een 2-0 ruststand. Al snel in de tweede helft leek het zijn beslist na de derde goal, maar Peter de Louw (voorzet Rik Janssen) bracht toch nog een beetje de spanning terug in de wedstrijd. Wel spannend werd het toen Rob van der Wijst de 3-2 in de kruising schoot. Achilles Reek ging vol voor de gelijkmaker maar SCV'58 profiteerde van de ontstane ruimte. OKSV boekte een grote overwinning. Door Rick Reijs (3), Bart Marijnissen en Perr Hidding werd het uiteindelijk 5-0.

Uitslagen 6e klasse F:
-Irene - OVC'63 4-2
-SCV'58 - Achilles Reek 4-2
-Macharen - FC Uden 2-5
-De Willy's - VCO 5-1
-OKSV - Boerdonk 5-0

[image=191897]
Meer berichten