2H: Volharding stelt teleur

Voetbal 33 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - Dat een zwaluw nog geen zomer maakt heeft de Vierlingsbeekse tweedeklasser zondag ervaren. Op bezoek bij Helden gingen de Vierlingsbekers, die in het eerste duel nog SSS’18 terugwezen, hard onderuit. In Helden werd het 3-0.

Zonder tot kansen te komen speelde Volharding aanvankelijk aardig maar langzaam zakten de mannen van trainer Henk Evers ver weg. Gaandweg rook thuisclub Helden zijn kans. Keeper Job Vullings hield Volharding vooralsnog overeind. Opslag van rust sloeg het noodlot toe. Na een overtreding van Bram Jacobs kreeg Helden een strafschop die door Peter Crooymans benut werd: 1-0. Helden zat door die treffer na de hervatting in een zetel en leunde nog verder achterover dan het voor rust al deed. Counterend liep de thuisclub uit naar 3-0 door doelpunten van Ton Peeters en Jorrit Kersten.