'Gretigheid neemt toe bij SBV'

  •   keer gelezen   Voetbal
Het duurt nog wel even voordat de nieuwe competitie begint. Wij als redactie van Kliksport hebben al zin in het nieuwe seizoen. De hoogste tijd om met enkele voetballers vooruit te blikken. Berry Knipping (SBV) laat deze keer zijn licht schijnen op het nieuwe seizoen.

"Een moeizaam seizoen". Dat verwacht Knipping komend seizoen voor vijfdeklasser SBV. "Ervaren krachten zetten een punt achter hun sportieve carriere en gaan een treetje lager acteren. Ervaren mannen als Roel van de Camp en Sander Kleinhof ga je dan toch wel missen. Jongere spelers proberen hun kansen te pakken. Op kwaliteit leveren we misschien wat in in dat opzicht maar daarentegen neemt de gretigheid toe. Dit wordt een jaar van bouwen aan een nieuw jong team met een nieuwe ervaren trainer en waar dat toe gaat leiden moet gaandeweg het seizoen duidelijk worden. Ik heb er alle vertrouwen in."

[image=104335]

Het vertrek van trainer Leo Ouwens is een tegenslag voor SBV, denkt Knipping. "Mede dankzij Leo zijn we twee jaar een goede subtopper/middenmoot geweest en ik hoop dat dit jaar weer te zijn/worden onder leiding van Loet Donkers. Uiteraard blijf ik hopen op stiekem wat meer. Een periode zou weer eens leuk zijn maar we moeten realistisch blijven. Leider Jos van Breda blijft gelukkig wel actief als rechterhand van de trainer. Hij is inmiddels niet meer weg te denken en is medeverantwoordelijk voor het succes van SBV."
Meer berichten