Matthias van Zanten van UDI'19 naar JVC

  •   keer gelezen   Voetbal
CUIJK - UDI'19 moet met lede ogen aanzien dat Matthias van Zanten volgend seizoen het shirt van JVC Cuijk zal gaan dragen. Ook Rik van Griensven zal zo goed als zeker terugkeren naar zijn oude club.

[image=78410]

Rik van Griensven (28) kwam pas vorige zomer van JVC Cuijk en werd gepresenteerd als de enige echte versterking van buitenaf. De Udenaren hebben geen enkel plezier van hem gehad omdat Van Griensven door een enkelblessure slechts enkele minuten heeft gespeeld. Het is de vraag of hij uberhaupt nog wél gaat spelen. Van Griensven gaf volgens onze bronnen aan wel weer oren te hebben naar een terugkeer bij JVC.

[image=79214]

Matthias van Zanten (21) is een exponent van het huidige Udense beleid. Een speler uit de eigen jeugd die langzaam maar zeker een echte kartrekker aan het worden was. Na enkele seizoenen ervaring op te hebben gedaan als linksback posteerde trainer John Meijs hem dit jaar in de centrale defensie. Zijn voorspoedige ontwikkeling is JVC dus ook niet ontgaan. Van Zanten wordt uiteraard gehaald als versterking voor de defensie.

Commentaar UDI'19 manager Mario Boselie: " Inderdaad heeft Matthias dinsdagavond aangegeven naar JVC te gaan. Dat zullen we dus moeten accepteren. Rik was ook hier, heeft meegetraind, maar zei niets over een terugkeer naar JVC. Uiteraard hebben wij ook wel geruchten daaromtrent gehoord. Dat balletje ligt echter wat dat betreft dus bij hun, wij weten officieel nog van niets."


Foto's www.peterkuijpers.nl
Meer berichten