JVC Cuijk verslaat Schijndel in beker

  •   keer gelezen   Voetbal
CUIJK - JVC Cuijk heeft zich donderdagavond geplaatst voor de halve finale van de districtsbeker door op eigen veld Schijndel met 1-0 te verslaan. Het enige doelpunt kwam op naam van verdediger Nick Paymans die na een corner bij de eerste paal via de onderkant van de lat wist raak te koppen.

[image=86634]
Foto: Peter Kuijpers

Op de zege was weinig af te dingen want JVC was over de hele wedstrijd gezien de betere ploeg. De Cuijkenaren moesten het ondermeer doen zonder de geschorsten Randy Hofmeijer en Frits van Putten. Beide spelers liepen in het competitieduel bij EVV tegen gele kaarten aan, Hofmeijer kreeg er zelfs twee, maar de KNVB werkte deze keer snel waardoor ze al op donderdagavond een duel konden uitzitten.

Frits van Putten kan er zondag in het belangrijke duel tegen Papendrecht daarom weer gewoon bij zijn. Hofmeijer zit dan zijn tweede en laatste wedstrijd uit. JVC moet deze wedstrijd winnen om zich definitief vrij te waren van degradatie problemen. Een nederlaag betekent echter`Code Red' voor de Cuijkenaren.

In de halve finale van de Districtsbeker neemt JVC het op tegen 3e Klasser Rood Wit'62 dat verrassend genoeg te sterk was voor OSS'20 (1-1 wns).
Meer berichten