Excellent op valreep geklopt door PSV legendes

  •   keer gelezen   Voetbal
OPLOO – Het was vlak voor tijd dat Mark van Sonsbeek de 4-5 tegen de touwen joeg en Legendary PSV in Oploo aan een overwinning hielp tegen Excellent.

[image=103529]

Dat gebeurde na een inhaalrace, want bij de rust had Excellent een ogenschijnlijk geruststellende 4-1 voorsprong dankzij treffers van ‘wie anders’ Coen Jans, Stephan Schellekens, Maik Hubers en Gilbert van der Duyn. De PSV legendes – met onder andere Luc Nilis, Berry van Aerle en Jan Poortvliet in de gelederen - stelden daar slechts een benutte penalty door John de Jong tegenover.

Afscheid
Onder een voortdurend glimlachend zonnetje zagen 350 toeschouwers in de tweede helft een feller PSV dat via Steven Douwe van de Krap, aanjager Mart van Duren, Eric Franc en Marc van Sonsbeek de zege naar zich toetrok.
Coen Jans en Mark van den Heuvel, de twee afscheid nemende spelers van Excellent, kregen na de thee een applauswissel. Vlak voor de aftrap hadden beiden een presentje gekregen van de voormalige PSV-sterren Luc Nilis en Berry van Aerle.
De jubileumwedstrijd Excellent-Legendary PSV is na het jeugdkamp en de voetbalmarathon één volgend succes in het toch al mooie jubileumjaar van de 50-jarige vereniging uit Oploo. Het moet zijn hoogtepunt krijgen in de reünie en feestavond op zaterdag 19 september.

[image=103530]


Meer berichten