Tweede Kamerlid Erik Ronnes (CDA) is gastspreker op Politiek Café over huurwoningen. (foto: Gerhard Taatgen)
Tweede Kamerlid Erik Ronnes (CDA) is gastspreker op Politiek Café over huurwoningen. (foto: Gerhard Taatgen)

Politiek Café in Boxmeer over huurwoningen in de regio

  •   keer gelezen   Wonen

LAND VAN CUIJK | Op maandagavond 17 oktober organiseert het CDA een Politiek Café in Boxmeer. Dit Politiek Café zal in het teken van huurwoningen in het Land van Cuijk staan. Tweede Kamerlid Erik Ronnes van het CDA zal aanwezig zijn om te vertellen over de landelijke regelgeving in het huurbeleid. Martin Boswinkel, directeur van Mooiland Vastgoed, en Elly Pansier, directeur Wonen van Mooiland -de grootste woningcorporatie in het Land van Cuijk- zullen spreken over de toepassing van dit landelijk huurbeleid.

Naast de drie inleiders van de avond zal Jos van den Boogaart, als wethouder in de gemeente Mill en Sint Hubert de bestuurlijke trekker vanuit de strategische visie Land van Cuijk voor volkshuisvesting, zitting nemen in de afsluitende sessie waarbij ook het publiek interactief wordt betrokken. De hele avond zal onder leiding staan van Michiel Mijdam, voorzitter van The Young Talent Group. "Als u wilt weten hoe het zit met de huurwoningen in het Land van Cuijk, hoelang de wachtlijsten zijn voor een huurwoning, de wijze van toepassen van regels om in aanmerking te komen voor een woning, hoe het landelijke beleid rondom huurwoningen is, wat begrippen zijn als 'scheefwonen', urgentiestatus of een inkomenstoets? Dan mag u niet ontbreken op deze interactieve avond", laten de gezamenlijke CDA-fracties in het Land van Cuijk weten.
Meer weten over huren in het Land van Cuijk? Kom dan op maandag 17 oktober naar het Politiek Café in Hotel Riche, Steenstraat 51 in Boxmeer. De deuren gaan open om 19.45 uur en de avond begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten