Vanuit de 'Keetering' wordt gezorgd voor een kopje koffie of thee op de bouwplaats.
Vanuit de 'Keetering' wordt gezorgd voor een kopje koffie of thee op de bouwplaats.

'O, kom er eens kijken'… op de bouwplaats van Bastion in Grave

  •   keer gelezen   Wonen

GRAVE | Voor deze keer verwijst 'O, kom er eens kijken' niet naar de Sint maar naar de kijkmiddag op de bouwplaats van Bastion in Grave. Woensdag 23 november kunnen belangstellenden van 16.00 tot 17.00 uur de vorderingen van dichtbij zien.

"Iedereen is van harte welkom om de woningen te bezichtigen en vragen te stellen. Heb jij al één van de woningen gekocht? Dan is het ook een leuke gelegenheid om je nieuwe buren te ontmoeten. Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee vanuit onze Keetering", laat Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling weten.
De bouwwerkzaamheden van Bastion verlopen volgens planning. Begin november zijn de eerste verdiepingsvloeren gestort en inmiddels is hier de tweede verdieping bereikt. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners hun woning nog voor de bouwvak van 2017 betrekken

Meer informatie
Is wonen in Waterlinie Grave ook iets voor jou? Kies dan uit een diversiteit aan woningen in het project Bastion. Er zijn nog acht ruime woningen in een prijsklasse vanaf 258.000 euro (v.o.n.), inclusief eigen parkeerplaats beschikbaar. Allemaal gelegen aan de Pater van den Elsenstraat met zicht op het water. Meer informatie via tel. (0486) 420 208 of www.waterlinie-grave.nl.

Meer berichten