In Cuijk-Noord worden onder andere eengezinswoningen gebouwd door Mooiland.
In Cuijk-Noord worden onder andere eengezinswoningen gebouwd door Mooiland.

Start nieuwbouw 58 huurhuizen in Cuijkse wijk De Valuwe

  •   keer gelezen   Wonen

CUIJK | Woningcorporatie Mooiland is in de Cuijkse wijk De Valuwe gestart met de bouw van 58 sociale huurwoningen. Het gaat om sociale huurwoningen voor jong en oud, van ruime eengezinswoningen met of zonder zolderruimte tot appartementen en nultredenwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond.

De woonwijk De Valuwe is volop aan het vernieuwen. Mooiland en de gemeente Cuijk trekken hierbij samen op met de wijkraad De Valuwe en de bewoners. Aannemer Van der Heijden bouw en ontwikkeling levert de eerste woningen op in juni 2017. De nieuwe woningen zijn zo veel mogelijk energiezuinig, wat huurders merken aan lagere stookkosten. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen. Met de bouw van deze 58 nieuwbouwwoningen realiseert Mooiland fase 3.

Informatiemiddag
Op donderdag 9 februari tussen 16.00 en 19.00 uur houdt Mooiland een informatiemiddag voor belangstellenden. Iedereen is van harte welkom in de Parochiezaal naast H. Jozefkerk aan de Valuwe 1 in Cuijk. Kijk voor meer informatie op mooiland.nl/devaluwe
De woningen gaan vanaf per heden in de verhuur op mijnwoningzoeken.nl. Het is mogelijk om tot maandag 13 februari 12.00 uur via de website te reageren.

Meer berichten