Denk mee over de toekomst van het Land van Cuijk

  •   keer gelezen   Wonen

LAND VAN CUIJK | De vijf gemeenten van het Land van Cuijk werken al op veel onderwerpen samen. Maar past de huidige samenwerking wel bij de ambities en maatschappelijke opgaven waar het Land van Cuijk voor staat? Hoe kunnen zij het beste samenwerken?

Om een goed en afgewogen besluit te kunnen nemen over de toekomst, hebben de gemeenteraden van het Land van Cuijk besloten een onderzoek uit te laten uitvoeren naar de meest duurzame vorm van verregaande samenwerking. Belangrijk in dit onderzoek is de mening van de inwoners. Daarom worden in elk van de vijf gemeenten burgerbijeenkomsten voor de inwoners georganiseerd.
Voor de gemeente Mill en Sint Hubert wordt deze bijeenkomst gehouden op 18 april in Cultureel Centrum Myllesweerd, aanvang 19.30 uur.

De uitkomsten van de burgerbijeenkomsten helpen de gemeenteraden een nog beter beeld te krijgen van de belangrijkste thema's in het Land van Cuijk, zowel op dit moment als in de toekomst. Tijdens de bijeenkomsten worden inwoners geïnformeerd over het onderzoek en over de verschillende vormen van samenwerking tussen gemeenten. Door te werken met stellingen en stemkastjes wordt duidelijk welke thema's burgers belangrijk vinden voor de toekomst van hun gemeente en die van het Land van Cuijk.


 

Meer berichten