De Straethof: Verhuur van 26 unieke, luxe appartementen in Mill gestart.
De Straethof: Verhuur van 26 unieke, luxe appartementen in Mill gestart.

Verhuur van 26 unieke, luxe appartementen in Mill gestart

  •   keer gelezen   Wonen

MILL | In het centrum van Mill, op de locatie waar Basisschool de Straethof heeft gestaan, wordt op dit moment het appartementencomplex "De Straethof" gerealiseerd. In dit complex komen 26 moderne, zeer energiezuinige appartementen met ruime en efficiënte indelingen.

Met oppervlaktes vanaf 66m2 tot 82m2, een ruim balkon of eigen tuin. Inclusief een eigen berging en privé parkeerplaats op het binnenterrein. De verwachting is dat het appartementencomplex medio maart 2020 opgeleverd wordt.
Voor dit appartementencomplex, op de hoek van de Pastoor Maasstraat en de Schoolstraat, is al veel belangstelling: men woont straks middenin het centrum waardoor alle voorzieningen op loopafstand liggen. Er is zelfs zorg op maat mogelijk. Op afroepbasis aan huis of middels een afspraak bij een zorgverlener in de directe nabijheid. Alle appartementen worden levensloopbestendig gebouwd. Dit wil zeggen dat er in de appartementen voorzieningen worden aangebracht die het mogelijk maken het appartement te blijven gebruiken wanneer de veiligheid en toegankelijkheid een grotere rol gaan spelen, ook als een bewoner in de toekomst minder mobiel wordt.

Duurzaam
Met de bouw van 'De Straethof' is tevens aan de toekomst van natuur en milieu gedacht. Alle appartementen zijn aardgasloos en worden zeer energiezuinig gebouwd. Zo heeft ieder appartement een eigen aardwarmtepomp en is geheel voorzien van vloerverwarming.
Interesse? Meld je vóór 20 december aan via www.destraethof.nl of bel Makelaardij Twan Poels (0485-319220) of Broeckx Makelaars (0492-549055).

Meer berichten