<p>Vincent Hendriks, directeur van Hendriks Bouwbedrijf en Bart Kivits, directeur Vastgoed Mooiland, tekenen de overeenkomst voor de bouw.</p>

Vincent Hendriks, directeur van Hendriks Bouwbedrijf en Bart Kivits, directeur Vastgoed Mooiland, tekenen de overeenkomst voor de bouw.

(Foto: Mooiland)

Mooiland start bouw van 39 huurwoningen in Mill

  •   keer gelezen   Wonen

MILL | Mooiland gaat in het centrum van Mill 39 sociale huurwoningen realiseren. Op de hoek van Oranjeboomstraat, Hoogstraat en Bernhardstraat liggen twee terreinen Vlaar en Woonhof. In de Bernhardstraat ligt het derde te bebouwen terrein. In totaal komen er 39 huurwoningen.

Op Vlaar bouwt Mooiland tien appartementen, op Woonhof drieëntwintig appartementen en vier nultredenwoningen en aan de Bernhardstraat komen twee nultredenwoningen. De realisatie van deze woningen is het slotstuk van de ontwikkeling van het Centrumplan Mill. De appartementengebouwen van Woonhof en Vlaar vormen de “poort” tot het centrum van Mill. De woningen komen te liggen aan een parkachtige omgeving met diverse voorzieningen dichtbij. Op het achtergelegen terrein van Woonhof komt een openbare parkeervoorziening. De appartementen zijn driekamerappartementen met een wintertuin, inpandige berging en een gezamenlijke fietsenberging. Bart Kivits, Directeur Vastgoed Mooiland: “Met trots rondt Mooiland het Centrumplan Mill af door op deze mooie plek goede, duurzame en energiezuinige woningen te bouwen voor onze doelgroep.”
Mooiland verwacht dat de woningen eind 2021 te huur worden aangeboden.

Meer berichten