Nieuwbouwplan Catharinaklooster in Sambeek: 22 moderne en duurzame woningen.
Nieuwbouwplan Catharinaklooster in Sambeek: 22 moderne en duurzame woningen.

Start verkoop nieuwbouwplan 'Catharinaklooster' in Sambeek

  •   keer gelezen   Wonen

SAMBEEK | Het nieuwbouwplan Catherinaklooster wordt in 2016 tot en met 2018 gerealiseerd aan de rand van Sambeek en kenmerkt zich als een buurt waar je comfortabel kunt wonen. Deze aantrekkelijke buurt is gelegen in een prachtige landelijke woonomgeving met veel groen en vrij uitzicht.

Aannemersbedrijf Jongen Venlo start deze week met de verkoop van 22 moderne en duurzame woningen. De eerste fase bestaat uit twee-onder-één-kap woningen, waarvan vier levensloopbestendig worden uitgevoerd. De architect heeft gespeeld met de kleur gevelsteen, de kaprichting en andere hoogwaardige details waardoor een levendig straatbeeld ontstaat.
De begane grond biedt een ruime woonkamer, woonkeuken en entree hal met toilet. Door de openslaande deur wordt bij mooi weer de woonkamer verlengd met de ruime en diepe tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Daarnaast is er de badkamer. De zolderverdieping kan worden voorzien van dakramen en/of een dakkapel en is naar wens in te delen met mogelijk een 4e slaapkamer of hobbykamer. De woningen zijn voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein.
De gemeente Boxmeer is al gestart met het bouwrijp maken van het plangebied. Naar verwachting is het plangebied in september bouwrijp. De voorinschrijving is reeds gestart en er is veel belangstelling voor deze woningen. De woningen worden te koop aangeboden vanaf 209.000 euro (v.o.n.). Voor meer informatie over het plan Catharinaklooster kunt u contact opnemen met Smedema Makelaars & Taxateurs te Gennep, tel. (0485) 51 24 95, info@smedema.nl of kijk op www.catharinaklooster.nl.

Meer berichten