Zo komen de huizen eruit te zien in Grave.
Zo komen de huizen eruit te zien in Grave.

Bouw Waterlinie Grave inmiddels al in volle gang

  •   keer gelezen   Wonen

GRAVE | Wie langs de Pater van den Elsenstraat rijdt, ziet het meteen: het werk aan Waterlinie Grave is begonnen. Eind juni werd al een start gemaakt met het bouwrijp maken van het project Bastion en met de civiele werkzaamheden voor de straat Oranje-Bastion.

Hoedemakers bouw en ontwikkeling brengt eind augustus de funderingspalen aan en gaat daarna de fundering voor de 22 woningen storten.

Verschillende fases
Waterlinie Grave is de naam van dit nieuwe woongebied aan de rand van Grave. Het gebied wordt in verschillende fasen ontwikkeld, te beginnen met 22 stadswoningen in project 'Bastion'.

Nieuw uiterlijk
Projectmanager Krijn Goudzwaard: "Het binnenterrein van Waterlinie Bastion wordt de komende weken opnieuw ingericht. Het gehele uiterlijk gaat ingrijpend veranderen. Niet alleen pakken we de bestrating aan maar ook zal het parkeerterrein een groenere uitstraling krijgen door een nieuwe haag en 8 nieuwe bomen. Voor de bestrating worden gebakken materialen gebruikt waardoor het beeld vergelijkbaar wordt met de buitenruimte rondom Catharinahof."

Afgesloten
Naar verwachting is het Oranje-Bastion tijdens de werkzaamheden zes weken afgesloten. "Om bewoners tegemoet te komen, kunnen zij in deze periode hun auto parkeren in Catharinahof", zegt Goudzwaard.

Planning
In week 27 zijn de werkzaamheden van nutsbedrijven begonnen, deze gaan nog door tot week 31. De inrichting van het bouwterrein is deze week begonnen en duurt nog tot volgende week. Van week 34 tot 36 worden de funderingspalen aangebracht en de fundering wordt in de weken daarna gerealiseerd.

Meer informatie
Is wonen in Waterlinie Grave ook iets voor jou? Kies dan uit een diversiteit van rij- en hoekwoningen in het project Bastion. Ruime woningen in een prijsklasse vanaf €180.000,- gelegen op de hoek van de Pater van den Elsenstraat en de Koninginnedijk. Veelal met zicht op het water.
Stel je vragen aan WOON Makelaars via telefoonnummer (0486) 42 02 08 of kijk op de website www.waterlinie-grave.nl.

Meer berichten