Gemeente Mill en Sint Hubert wil zelfbouwers een kans bieden

  •   keer gelezen   Wonen

MILL | Nu de economie weer aantrekt, neemt de belangstelling voor de huizenmarkt toe. Sommige particulieren kopen liever niet een bestaande woning maar willen die graag zelf bouwen. Op een eigen kavel, geheel naar eigen smaak. De gemeente Mill en Sint Hubert wil deze zelfbouwers een kans bieden. Daarom worden de mogelijkheden voor zelfbouw opnieuw onder de aandacht gebracht.

Er is een informatiemap samengesteld van de beschikbare bouwkavels in de gemeente. "In deze map vindt u ook meer over de verkoopvoorwaarden. Met een belangstellingsformulier kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent in een kavel", aldus de gemeente Mill en Sint Hubert. "Lijkt het u wat om zelf uw woning te bouwen?Vraag dan nu de map aan. Lijkt het u dan nog steeds wat, dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek met de gemeente."
De informatiemap is aan te vragen door contact op te nemen met Marijke van Casteren of Leontien van Melis, telefoon (0485) 396 600 of door een e-mail te sturen naar marijke.vancasteren@cgm.nl.

Meer berichten