Jeroen Looijen is op industrieterrein Valendries in Boxmeer zijn garagebedrijf gestart. (foto: Ingrid Driessen)
Jeroen Looijen is op industrieterrein Valendries in Boxmeer zijn garagebedrijf gestart. (foto: Ingrid Driessen)

Garagebedrijf Looijen in Boxmeer zet 'stapje extra' voor klant

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Garagebedrijf Looijen is een nieuwkomer op industrieterrein Valendries in Boxmeer. Sinds september is de jonge ondernemer Jeroen Looijen hier zijn bedrijf gestart in de voormalige werkplaats van John Repkes.

Door Patricia de Ryck

Looijen werkt al jarenlang in de autobranche. "Op mijn veertiende hielp ik mijn buurman al. Daarna ben ik de opleiding gaan doen en heb ik bij diverse bedrijven met verschillende automerken gewerkt. Als monteur doe je je ding – iets waar ik erg van geniet – maar ik miste het klantcontact. Toen ik van een klant bij mijn voormalige werkgever hoorde John iemand zocht om de werkplaats over te nemen, ben ik er langsgegaan. Zo is het balletje gaan rollen."

Onderscheidend
Hoe hij zich van andere garagebedrijven in de omgeving weet te onderscheiden, is voor Looijen duidelijk. "De klant kan er van uit gaan dat zijn of haar auto naar alle eerlijkheid en betrouwbaarheid wordt gerepareerd. Heldere, transparante communicatie zorgt ervoor dat de klant altijd weet waar hij aan toe is. Het belangrijkste? Dit alles tegen betaalbare, normale prijzen."
Daarbij zet Looijen graag een 'stapje extra' voor de klant. "De eerste maand na de opening zijn alle auto's die we gerepareerd hebben gratis gewassen en gestofzuigd. Zo zal ik in de toekomst mijn klanten veel vaker verrassen", lacht de startende ondernemer.

Universeel
Garagebedrijf Looijen is een universele garage. Dat wil zeggen dat alle merken terecht kunnen bij dit bedrijf op de Valendries. "Van APK-keuring, onderhoud, reparatie en airco-service; alles is mogelijk. Maar ook voor kleine zaken als het controleren van bandenspanning, verlichting of accu kan men langskomen. Ik probeer iedereen zo snel mogelijk te helpen."

Meer informatie: Garagebedrijf Looijen, Valendries 14a, Boxmeer, tel. (0485) 57 85 30, www.garagebedrijfboxmeer.nl.

Meer berichten