Genomineerden Ondernemersprijs 2016: Gerry Vinck, Pieter Vloet en Ivo Breukers.
Genomineerden Ondernemersprijs 2016: Gerry Vinck, Pieter Vloet en Ivo Breukers.

Ondernemersprijs 2016: stem op Gerry Vinck, Pieter Vloet of Ivo Breukers

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Wie sleept dit jaar de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg in de wacht? En wie pakt er de publieksprijs? Kanshebbers zijn Gerry Vinck, Pieter Vloet en Ivo Breukers. Wie kies jij? Breng je stem uit op de vernieuwde website van De Ondernemersprijs!

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg beleeft dit jaar zijn eenentwintigste editie. Welke ondernemer die passie en onderscheidend vermogen heeft getoond in de afgelopen jaren, gaat er met de felbegeerde titel vandoor? Op vrijdag 4 november weten we het, want dan wordt deze prijs uitgereikt in de Schouwburg.

Kanshebbers
De eerste kanshebber voor de Ondernemersprijs is Gerry Vinck. Een ondernemer die werkt vanuit een duidelijke visie. Zijn bedrijf Franken Transport B.V. onderscheidt zich door te werken met Nederlandse goed opgeleide chauffeurs, die in vaste dienst zijn. De tweede genomineerde komt uit Boxmeer: Pieter Vloet. Als ondernemer toont hij lef en durf. Bij de acht optiekzaken binnen de Briljant Groep wordt sterk ingezet op beleving. De derde en laatste genomineerde is Ivo Breukers. Zijn bedrijf Creventic B.V. organiseert lange afstand wedstrijden op circuits over de hele wereld, waarbij raceteams volledig ontzorgd worden.

Stemmen!
Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen. Tijdens de Ondernemersavond wordt de winnaar bekengemaakt. Stemmen kan heel eenvoudig via www.deondernemersprijs.nl. Voer je naam en e-mailadres in, klik op je favoriet, gevolgd door stemmen. Wie kies jij?

Meer berichten