Informatieavond over erfrecht, levenstestament en nalatenschap in Sint Hubert.
Informatieavond over erfrecht, levenstestament en nalatenschap in Sint Hubert.

Informatieavond over erfrecht, levenstestament en nalatenschap

  •   keer gelezen   Zakelijk

SINT HUBERT | Fiore Uitvaartzorg en Notariskantoor Kersten & Wilhelm organiseren op woensdagavond 19 oktober vanaf 19.00 uur een informatieavond over het levenstestament, erfrecht en nalatenschap. Deze avond wordt gehouden in het afscheidshuis van Fiore aan het Kerkpad 17 in Sint Hubert.

Het afscheidshuis is gevestigd in de voormalige pastorie in Sint Hubert. Twee jaar is het afscheidshuis nu geopend; het is een sfeervol gebouw met prachtige, oude elementen en een grote tuin. Pieter Kessels van Fiore Uitvaartzorg vertelt: "Hier kunnen nabestaanden in huiselijke omgeving afscheid nemen van hun dierbaren. Ze voelen zich hier op hun gemak. Dat gunnen we meer mensen, want we horen nog te vaak dat men het afscheidshuis nog niet kent. Daarom organiseren we deze informatieve bijeenkomst in combinatie met een rondleiding."
Kessels heeft voor een samenwerking met Notariskantoor Kersten & Wilhelm gekozen, omdat hij in de praktijk merkt dat veel mensen met vragen zitten op het gebied van notariële zaken. "De laatste tijd is er natuurlijk best veel te doen geweest over hoe het zit met belastingen bij een erfenis. En ook het levenstestament staat veel in de belangstelling. Kortom: het ideale moment dus om geïnteresseerden bij te praten over alle mogelijkheden en ontwikkelingen."

Aanmelden
Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 19 oktober. De presentatie start 19.30 uur (zaal open 19 uur). Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden is verplicht via 06-53732905 of info@fioreuitvaartzorg.nl.

Meer berichten