Leentje Lips is de nieuwe vestigingsmanager van het ZooParc. (foto: Libéma)
Leentje Lips is de nieuwe vestigingsmanager van het ZooParc. (foto: Libéma)

Leentje Lips nieuwe vestigingsmanager ZooParc Overloon

  •   keer gelezen   Zakelijk

OVERLOON | Leentje Lips is in september in dienst getreden bij Libéma als vestigingsmanager Dierenrijk en ZooParc Overloon nadat voormalig vestigingsmanager Martin van Hees de overstap maakte naar Safaripark Beekse Bergen als Zoölogisch Manager ad interim. Leentje behoort als vestigingsmanager tot de nieuwe generatie binnen familiebedrijf Libéma.

Divisiedirecteur Sjors van den Boogaart is verheugd: "Ik ben er van overtuigd dat we onze organisatie met Martin als Zoölogisch Manager ad interim bij Safaripark Beekse Bergen en Leentje als vestigingsmanager Dierenrijk en ZooParc Overloon op de juiste manier versterken. Zij gaan vast en zeker een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze divisie."

Leentje Lips op Expeditie
Leentje kijkt uit naar haar Expeditie in ZooParc en ziet volop kansen: "Komende herfstvakantie verwachten we onze 100.000ste bezoeker van 2016 in ZooParc te verwelkomen. De komende jaren streven we naar een groei van ongeveer 10.000 bezoekers per jaar. Om dit te realiseren hebben we grootse plannen om te gaan uitbreiden, maar daarover later meer…"

Meer berichten