Anita Lintzen organiseert weer een kerstshow in Ottersum.
Anita Lintzen organiseert weer een kerstshow in Ottersum.

Anita Lintzen in Ottersum viert kerst kunstig en uitbundig

  •   keer gelezen   Zakelijk

OTTERSUM | Na het grote succes van vorig jaar heeft Anita Lintzen ook dit jaar weer een prachtige kerstshow georganiseerd in het pand van Rob van Goethem aan de St. Jansstraat 14 in Ottersum.

Ruim 340 m2 vol met uniek en oorspronkelijk werk, gemaakt door Anita die daarbij ondersteund wordt door een team van familie en vrienden. Bij het betreden van de (entreevrije) kerstshow vallen bezoekers van de ene verbazing in de andere.

Altijd verrassend
Het werk van Anita is sprankelend, uniek, kleurrijk en altijd verrassend. Alle ambachtelijke stukken zijn gemaakt met een passie en enorme creativiteit en de sfeer is heel divers, van kunstig tot landelijk tot kerst met een knipoog. Wonderlijke creaties naast prachtig gedecoreerde kerstkransen, meer dan 200 creatief vormgegeven kerstbomen, maar ook veel kleinere sfeer stukken.
De show is te bezoeken tijdens het laatste weekend van november, op vrijdag 25 en zaterdag 26 november staan de deuren voor iedereen open van 11.00 tot 21.00 uur, op zondag 27 november is de show te bezoeken van 11.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens deze dagen zijn er muzikale optredens verzorgd door singer-songwriter Jeanette Renders en een delegatie van het koor Sint Ceacilia, beiden uit Ottersum. Voor exacte tijden van de optredens zie de website www.groenenkunstig.nl.
De gouden loper ligt uit voor iedereen die inspiratie op wil doen en op zoek is naar een echte eyecatcher voor de komende kerstdagen. Voor meer informatie en/of het huren van het bedrijfspand, stuurt u een mail naar info@roanbv.nl.

Meer berichten