Corine, Leonique en Nicki van Skinology.
Corine, Leonique en Nicki van Skinology.

Skinology: 'back to basic' voor een mooie huid en gezonde voet

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | Back to Basic is het motto bij Skinology voor huid en voet, uiteraard met de ingrediënten van deze tijd! Met het juiste product verbetert jouw huid en met de nieuwste technieken blijft de medisch pedicure up-to-date op gebied van medische voetzorg.

Met back to basic bedoelen de specialisten van Skinology -met een instituut in Boxmeer en Gennep- dat zij met hun handen willen werken. Het fysieke contact met de huid van de klant is hun kracht. Het geven van een goede huidanalyse en echt luisteren naar de verwachting van de klant, zorgt voor het beste resultaat daar waar mogelijk is. Het kan gaan om een specifiek huidprobleem waar korte intensieve behandelingen voor worden gegeven, of de wens om te ontspannen. "Echter de combinatie van resultaat, ontspanning en persoonlijke aandacht vinden wij de beste!", zegt Corine enthousiast.
Geen loze beloftes, botoxbehandelingen of andere poespas. Wél houden ze bij Skinology van een goed verzorgde huid en op latere leeftijd horen daar eenmaal rimpeltjes bij. Hun specialisaties, zoals acne en medische voetzorg, zijn de paradepaardjes. "Veel pubers met puistjes, maar ook een groeiend aantal volwassenen met acne of rosacea weet de weg naar de praktijk te vinden. We kijken naar voedingspatronen, werkomgeving, stress of disbalans in de hormoonhuishouding. Dit heeft grote invloed op de gezondheid van je huid."
De medisch pedicure behandelt elke voet, met extra zorg voor diabetici of reumatische voet. Leonique: "Binnenkort plaats ik nagelbeugels en reconstrueer ik afgebrokkelde teennagels."
Maak gerust een online gratis huidconsult via www.skinology.nl.

Meer berichten