Nicole van Bree (rechts) van Breezz steunt de actie voor Niki van Eenbergen (links).
Nicole van Bree (rechts) van Breezz steunt de actie voor Niki van Eenbergen (links).

Breezz beautycare steunt 'Stop MS Now' voor Niki van Eenbergen

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Zoals elk jaar steunt Breezz beautycare in de decembermaand een goed doel. Dit jaar is het echter wel heel dicht bij huis. Niki van Eenbergen is de buurman van eigenaresse Nicole van Bree. Nadat het bekend werd dat er een crowdfunding ('Stop MS Now') was opgezet voor een behandeling in India, besloot ze dat dát, dit jaar, het goede doel zou worden.

Om de donateur niet met lege handen weg te sturen, heeft Breezz een speciale beauty gift box samengesteld met een inhoud ter waarde van 25,00 euro. Deze is van 19 december tot en met 21 december voor tien euro te koop in de Breezz beautycare salon in Boxmeer. Dit bedrag komt volledig ten goede aan 'Stop MS Now - Niki'. Het is ook mogelijk om de beauty gift box op voorinschrijving alvast te bestellen, waarna deze vanaf 19 december kan worden opgehaald, of in overleg, thuis kan worden bezorgd. Voorinschrijving geschiedt per een e-mail naar info@breezz-beautycare.nl (o.v.v. 'Stop MS Now - Niki'). "Als u het leuk vindt, is er gelegenheid om een kaartje in te vullen waarmee u een bericht kunt achterlaten voor Niki en zijn familie. Zo kunt u, indien gewenst, blijk geven van uw betrokkenheid en/of donatie", aldus Nicole.
Op woensdag 21 december houdt Breezz beautycare een kerstborrel voor vaste klanten. De totale opbrengst van de actie wordt dan overhandigd aan Kim van Eenbergen.

Decembertip
Alle behandelingen kunnen als cadeaubon in een mooie geschenkverpakking gekocht worden. Er is nu ook een decemberactie met gratis hot stone massage. Meer weten? Kijk dan op www.breezz-beautycare.nl.

Meer berichten