Studio Neemt Tijd brengt Qigong ook naar Boxmeer.
Studio Neemt Tijd brengt Qigong ook naar Boxmeer.

Studio Neemt Tijd brengt Qigong ook naar Boxmeer

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Studio Neem Tijd – het bedrijf van Inge Duyts dat in Grave en Linden diverse groepslessen verzorgt – is nu ook in Boxmeer actief. Op woensdagavond kun je hier genieten van de nieuwste trend op het gebied van bewegen en balans: Qigong.

Duyts vertelt: "Tijdens een les Qigong ontdek je een nieuwe manier van bewegen. Op ontspannen wijze maak je mooie, langzame, vloeiende bewegingen. Met deze Chinese bewegingsleer versterk je zowel lichaam als geest. Dankzij de oefeningen wordt de doorstroom van energie gestimuleerd en maak je je lichaam ontspannen en krachtig."
Haar cursisten kunnen dat beamen. Zo heeft één van de dames amper nog migraine. "Sinds ik dit doe, slik ik geen medicijnen meer en zijn afspraken bij de fysiotherapeut overbodig." Een dame met artrose merkt dat haar balans verbeterd is, terwijl weer een andere deelneemster juist merkt dat ze meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Iedereen ervaart rust. "Echt 'n fijn uurtje voor jezelf."
Duyts gaat verder: "Dat is het mooie aan alle cursussen die je bij Studio Neem Tijd kunt volgen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Alles kan aangepast worden naar het niveau van de deelnemer. Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht voor mijn cursisten ook erg belangrijk." De lessen Qigong worden in Boxmeer aangeboden bij Donna Vitale. Ook mannen zijn welkom. Ontdek tijdens de december-actie of het iets voor je is. "Je kunt deze maand zowel in Boxmeer, Grave als Linden gratis lessen volgen. Inschrijven voor 1 januari levert tevens een interessante korting op."
Info: Studio Neem Tijd, tel. (0486) 47 55 63, info@studioneemtijd.nl of www.studioneemtijd.nl.

Meer berichten