Maurice Hurkmans en Pim Teunissen hebben handen ineen geslagen. (foto: Bosten Foto)
Maurice Hurkmans en Pim Teunissen hebben handen ineen geslagen. (foto: Bosten Foto)

Hurkmans en Teunissen slaan handen inéén in Gennep

  •   keer gelezen   Zakelijk

GENNEP | Sinds 1 januari dit jaar wordt het straatbeeld in de Zandstraat al verrijkt met het kantoorpand van Hurkmans Hypotheekadvies. Wat u direct zal opvallen is de lage drempel en de huiselijke sfeer die het kantoor uitstraalt. En sinds enkele weken zien we dat er wordt samengewerkt met Teunissen Assurantiën: Dus voor al het advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen kunt u terecht op de Zandstraat 82 in Gennep.

De Erkend Hypotheekadviseur Maurice Hurkmans en verzekeringsadviseur Pim Teunissen, welke al meer dan 10 jaar samen hebben gewerkt, zijn geen vreemde in de regio Gennep. "Sinds 2007 ben ik als Erkend Hypotheekadviseur werkzaam in Gennep en op 01-01-2012 heb ik Hurkmans Hypotheekadvies opgericht. Doordat ik Pim al zolang ken, weet ik dat hij op dezelfde open en eerlijke manier met zijn klanten omgaat en echt een band met ze opbouwt. Dit sluit precies aan bij mijn visie en daardoor wist ik ook dat wanneer Pim zijn eigen bedrijf zou beginnen wij elkaar exact kunnen aanvullen", aldus Maurice.

Eerlijk en duidelijk
"In de huidige markt is het belangrijk dat je gespecialiseerd bent en dat is wat we dus combineren; Een specialist op het gebied van verzekeren en één op het gebied van hypotheken. Je weet als klant dat je met een deskundig adviseur praat, die gaat voor een relatie op de lange termijn en je een eerlijk en duidelijk advies geeft", gaat Pim Teunissen verder.
Pim Teunissen, Maurice Hurkmans en Diana Klomp (sinds kort toegevoegd aan het team als ondersteuning voor hypotheken) beginnen een begrip in de regio te worden: "En we zijn van plan om dat nog heel lang te zijn ook!"
Meer informatie: Hurkmans Hypotheekadvies en Teunissen Assurantiën, Zandstraat 82, Gennep, tel. (0485) 84 93 20. Online via www.hurkmanshypotheekadvies.nl en www.teunissenassurantien.nl.

Meer berichten