Autoschadebedrijf Van Eeden dik drie jaar na brand weer open. (tekst en foto: Patricia de Ryck)
Autoschadebedrijf Van Eeden dik drie jaar na brand weer open. (tekst en foto: Patricia de Ryck)

Autoschadebedrijf Van Eeden in Cuijk dik drie jaar na brand weer open

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | Autoschadebedrijf Van Eeden is ruim drie jaar na de allesverwoestende brand weer helemaal terug. Het 'modernste schadeherstelbedrijf van Nederland' opent op 14 januari van 10.00 tot 17.00 de deuren voor het publiek. Met deze open dag viert de familie Van Eeden een eind aan 'drie jaren ellende en onzekerheid'.

Als het inbraakalarm in de nacht van 13 augustus 2013 afgaat, hebben eigenaar Nico van Eeden en zijn vrouw Ellie geen idee wat ze te wachten staat. Nico: "In eerste instantie had ik ook niets door. Vervolgens is alles in een waas aan me voorbij gevlogen. Je staat erbij en ziet hoe het bedrijf - dat je dertig jaar daarvoor bent gestart – in vlammen op gaat."
Ellie vult aan: "De lange periode daarna heeft ons echt aangegrepen. Al dat getouwtrek met de verzekering; al die onzekerheid. Het waren drie klote jaren. Gelukkig kunnen we die nu achter ons laten. We zijn weer terug met het modernste schadeherstelbedrijf van Nederland. Dat laten we graag aan iedereen zien; veel mensen hebben zo met ons meegeleefd die afgelopen jaren. Vandaar dat we op 14 januari een open dag organiseren."

'Wilden door'
Het team heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Nico vertelt: "Voor ons was één ding direct duidelijk: we wilden door. Dankzij de steun en inzet van ons personeel, maar ook door de hulp van schadeherstelbedrijven V.E.S. in Heijen, Cloosterman in Nijmegen en Bert Verweijen in Mill was dat mogelijk. Vanaf 2 januari zijn we weer te vinden op De Hork 28 in Cuijk. We kijken ernaar uit!"
Meer informatie op www.facebook.com/autoschadebedrijfvaneeden.

Meer berichten