Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist beginnen Boscafé 't Rimpelt.
Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist beginnen Boscafé 't Rimpelt.

Tweetal spreidt vleugels en start Boscafé 't Rimpelt in Afferden

  •   keer gelezen   Zakelijk

AFFERDEN | Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist beginnen Boscafé 't Rimpelt in Afferden. "Dit moet het start-, tussen- of eindpunt worden van elke activiteit in de Maasduinen", aldus Wouter en Sven.

"Na drie jaar een mooi concept te hebben ontwikkeld in Horst, genaamd Boscafé het Maasdal, waar service, gastvriendelijkheid, kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan, kregen wij de kans om onze vleugels te spreiden", legt het tweetal uit. "Wij zien graag alle gasten genieten van de omgeving van onze vele verschillende drankjes en onze heerlijke gerechten. Na een gezonde wandeling, met of zonder hond, gewoon tussendoor of juist genieten van een heerlijke lunch, tapas of a la carte diner. Met het Landgoed Blijenbeek en het nationaal park in de achtertuin, is 't Rimpelt in Afferden door ons ontdekt als eenzelfde soort locatie als ons Boscafé in Horst. Door ons concept hier te starten hopen wij dat we de bestaande gasten mogen behouden en ook nieuwe gasten mogen verwelkomen. Wij bedanken de vorige eigenaren Bart en Cynthia voor deze kans. Een goed team in 't Rimpelt is de eerste stap, maar die zijn al briljant, de rest zullen wij gezamenlijk moeten gaan creëren."

Geopend
Boscafé 't Rimpelt houdt op zondag 1 januari 2017 vanaf 11.00 uur een nieuwjaars- en kennismakingsborrel voor heerlijke soorten speciaal bier, wijnen en muziek. Vanaf 14.00 wordt er tapas geserveerd van het huis) ter introductie. 't Rimpelt is vanaf 4 januari vanaf 11.00 officieel geopend voor lunch, koffie en gebak, a la carte en uiteraard tapas (2 en 3 januari dicht wegens voorbereidingen).

Meer berichten