Recreatiecentrum Den Asseldonk zal dit jaar verder worden verbouwd.
Recreatiecentrum Den Asseldonk zal dit jaar verder worden verbouwd.

Recreatiecentrum Den Asseldonk in Bergen verder verbouwd

  •   keer gelezen   Zakelijk

NIEUW-BERGEN | Na de evenementenzaal en de foyer zal Optisport dit jaar ook de rest van recreatiecentrum Den Asseldonk in Nieuw-Bergen een flinke opknapbeurt geven. Zo zullen achtereenvolgend de Health Club, de bibliotheek, de overige zalen en de kleedruimtes van de sporthal aangepakt worden. Na deze verbouwing zal een modern multifunctioneel centrum ontstaan dat klaar is voor de toekomst.

Inmiddels is de verbouwing van de Health Club al in volle gang. De verlichting is vervangen, de muren krijgen een frisse kleur, de beeld en geluidmogelijkheden worden uitgebreid en de indeling van de apparaten wordt aangepast. Daarnaast introduceert Optisport online coaching via Virtuagym. Jouw fitnessinstructeur kan hiermee o.a. speciaal voor jou op maat gemaakte trainingsprogramma's samenstellen, voedingsadviezen geven en je uitdagen om mee te doen aan challenges. Middels een handige app op je telefoon is alle info makkelijk te bereiken. Daarnaast blijft het natuurlijk mogelijk om de trainingsprogramma's op papier te krijgen.

Heropening
Om iedereen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met de vernieuwde Health Club organiseert Optisport op zaterdag 11 maart een open dag van 11.00 tot 16.00 uur met medewerking van niemand minder dan fitness specialist Fajah Lourens. Tijdens deze open dag zal zij een speciale Killerbody work out geven waaraan iedereen kan deelnemen (ook niet-leden). Diezelfde dag is ook de eerste editie van Optidance. Opgeven voor beide activiteiten kan via de website www.optisporthealthclub.nl/bergen

Meer berichten